loading...
الهم عجل لولیک الفرج
پيام مدير

با سلام خدمت بازديد كنندگان عزيز
اين وبگاه با مرور گر كروم بهتر لود مي شود
ودر ديگر مرور گرها كمي مشكل دارد.

صفحه های من و دوستان من


                                              صفحه اصلی من


                                                  امام حسین


                                              سایت امام حسین


                                         پایگاه اطلاع رسانی حوزه



                                                   حجاب


       آيا جهان خالقي دارد ؟       سخن بزرگان       هنجار           سوالات شرعی

       کلوپ سایتهای اجتماعی    عوامل مخرب     اهمیت معاد       رکوردهای گینس

       چت روم ایرانیان            معراج رسول     مذهبی یاش     دانلودنرم افزارافرا

       تحریری آسان با             طلا آنلاین         جمعه سبز         آمارجهانی

      کنفرانسهای جهانی           ضرب المثل      شیعه یعنی          pcوmobil

                                                       بقا      

                                                     معاد

                                                    مخفف

                                            معرف سایتهای عالی


                                       پاسخگویی به شبهات مذهب


                                            آپالود سنتر نامحدود


                                       سايتي براي هر چي بخواي


                                                شاهوار نت


                                 ثانیه ثانیه جهان را دنبال کنید



                                  هفته نامه سلامت


                                             okتویتر ایرانیok


                                      تقليد درست است يا نه


                                                              چه نژادي برتر است؟ با دليل!


                  ژورنال علمی ایران                 

ابوالفضل-ت-ک بازدید : 522 جمعه 31 شهریور 1391 نظرات (10)

    ظهور دور نیست ما دوریم
در زمانه ای که شیطان برای خود یار گیری می کندوپادگانهای خودرا پر می کند چرا ماها که ادعا شیعه بودن میکنیم امام زمان خودرا تنها گذاشته ایم؟آیا شماهم مثل بعضی ها فریب ظواهر دنیایی راخورده وفکر کرده اید جاودانه اید؟آیا بنشینیم ومنتظر بمانیم که کی اجل مان می رسد؟درخواب یابیداری؟به سختی یا آسانی؟یا نه آرزوی تعجیل در ظهور آقا امام زمانم کرده وخودرا برای سربازی آن امام آماده کنیم تادر رکابش به شهادت برسیم وآرزویمان این باشد:
خدایا خدایا برای خودت در راه امام حسین(امر به معروف ونهی از منکر)همچون ابالفضل العباس رکاب در رکاب امام زمانمان شهادت نسیبمان بگردان(آمین)
در جامعه ای که امر به معرف ونهی از منکر بمیرد امر به منکرونهی ازمعروف جان میگیرد(همان طور که الان شاهد هستیم اگر زنی بدحجاب در خیابان باشد مورد سرزنش قرار نمیگیرد وآن زن که با حجاب است مورد احترام قرار نمی گیردزیرا طرز تفکربعضی ها اینست که الان زنهای خراب چادر به سرمی کنند در جواب این نفهمان وتوهین کنندگان به چادر باید به گویم اگرهم چنیین باشد که نیست همانها هم فهمیده اند برای در امان ماندن از تیر چشمهای ناپاک باید به سنگر چادر پناه ببرند)

ابوالفضل-ت-ک بازدید : 274 یکشنبه 24 دی 1391 نظرات (1)

1- آمنه بنت وهب مادر پیامبر اکرم (ص )
نام پدرش وهب بن عبد مناف از طایفه زهره بود که شاخه ای از قبیله قریش به شمار می رفت و مادرش بره نام داشت. آمنه را عمش وهیب بن عبد مناف تربیت کرد، و به نکاح عبدالله بن عبدالمطلب درآورد. اما عبدالله اندکی پیش از تولد محمد صلی الله علیه و آله و سلم یا دو ماه پس از آن در یک سفر تجارتی که با کاروان قریش از شام باز می گشت، در مدینه درگذشت. و او را همان جا به خاک سپردند. آمنه کودکش را که تنها سه روز شیر داد. پس از آن ثوبیه، کنیز ابولهب مدت چهار ماه عهده دار شیر دادن فرزند او بود که حلیمه سعدیه کودک را گرفته با خود به بادیه برد و دو سال او را سرپرستی نمود و پس از آن مدت، نزد آمنه آورد ولی بر اثر بروز بیماری وبا در مکه ناگزیر دوباره محمد صلی الله علیه و‌آله و سلم را به بادیه برگرداند. سرانجام حلیمه فرزند را به نزد مادر آورد. آمنه در این مدت در خانه عبدالمطلب زندگی می کرد. وی در شش سالگی محمد صلی الله علیه و آله و سلم او را به مدینه برای دیدن خویشاوندان پدری برد، اما در بازگشت از مدینه در محلی به نام ابواء درگذشت و درهمان جا به خاک سپرده شد.

2- خدیجه دختر خویلد بن اسد بن عبدالغزی (مادر حضرت فاطمه علیها السلام)
خدیجه پیش از ظهور اسلام از زنان برجسته قریش به شمار می رفته است، وی را طاهره و سیده زنان قریش می خواندند. او در سال 68 قبل از هجرت به دنیا آمد. پیش از آنکه به عقد رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم درآید نخست زن ابوهاله هند بن نباش بن زراره و پس از آن زن عتیق بن عائذ از بنی محزوم شد. وی از ابوهاله صاحب دو پسر و از عتیق صاحب دختری گردید. اینان برادران و خواهر مادری فاطمه علیها السلام اند. پس از این دو ازدواج، با آن که زنی زیبا و مالدار بود و خواهان فراوان داشت، شوی نپذیرفت و با مالی که داشت به تجارت پرداخت. ابوطالب از برادرزاده خود خواست تا او نیز مانند دیگر خویشاوندانش عامل خدیجه شود و برای تجارت به شما برود. پس از این سفر تجارتی بود که خدیجه به زناشویی به محمد صلی الله علیه و آله و سلم مایل شد. خدیجه به هنگام ازدواج با محمد صلی الله علیه و آله و سلم 40 سال داشت، در حالی که حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم 25 سال بیش نداشت.
جز ابراهیم که از کنیزکی آزاد شده به نام ماریه قبطیه متولد شد، دیگر فرزندان محمد صلی الله علیه و آله و سلم یعنی زینب رقیه و ام کلثوم و فاطمه علیه السلام قاسم و عبدالله همگی از خدیجه اند. قاسم در دو سالگی پیش از بعثت و عبدالله در مکه پیش از هجرت وفات یافتند. اما دختران به مدینه هجرت کردند و همگی پیش از فاطمه علیها السلام زندگانی را بدرود گفتند و خدیجه نخستین زنی است که به پیغمبر ایمان آورد.
هنگامی که پیغمبر دعوت خود را آشکار ساخت و ثروتمندان مکه مخالفت ورزیدند و به آزار پیروان او و خود وی برخاستند، ابوطالب و خدیجه از آن حضرت سخت محافظت می کردند، اما خدیجه برای او پشتیبانی بود که درون خانه با او آرامش و دلگرمی می بخشید. و حضرت نیز پیوسته یاد او را گرامی می داشت. خدیجه بانویی صبور و با شخصیت و مؤمن بود و همه مصیبت ها را در راه خدا و رسولش تحمل می کرد. از مناقب دیگر خدیجه علیها السلام قبول ولایت علی علیه السلام و فرزندانش است، با اینکه در آن زمان مکلف به قبول نبود.
او در سخت ترین شرایط دوران رسالت پیامبر اسلام صلی الله علیه و‌آله و سلم لحظه ای از حمایت و پشتیبانی حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم کوتاهی نکرد و سرانجام در شعب ابوطالب هنگامی که همه مسلمانان در محاصره اقتصادی بودند، خدیجه به دیدار حق شتافت و پیامبر یکی از حامیان دلسوز خود را از دست داد.
پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم هرگاه یاد خدیجه علیها السلام می افتاد، اشک از دیدگانش جاری می شد و می فرمود: «کجا همانند خدیجه زنی یافت می شود؟ در آن هنگام که مردم مرا تکذیب می کردند او مرا تصدیق نمود، در راه پیش رفت و ترویج دین خدا مرا یاری کرد و دارایی خود را در اختیار من گذاشت، بانویی که خدای عزوجل مرا مأمور کرد تا او را مژده دهم که خانه از زمرد در بهشت به او عطا خواهد کرد». سرانجام حضرت خدیجه علیها السلام پس از تحمل فشارهای دشمنان اسلام در شعب ابوطالب درگذشت و پیامبر اسلام صلی الله علیه و‌آله و سلم و دیگر مسلمانان در همان جا او را به خاک سپردند.

3- فاطمه بنت اسد (مادر امام ع)
فاطمه دختر اسد بن هاشم بن عبدمناف قریشی هاشمی و همسرش ابوطالب (عبدمناف) بود. ابوطالب عموی رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم و فرزندش علی علیه السلام است. فاطمه بنت اسد در مدینه به سال چهارم هجری درگذشت و در بقیع مدفون شد. ابن اثیر و طبرانی و کلینی ضمن نقل خبری درباره مراسم تدفین وی چنین روایت کرده اند: «بعد از غسل فاطمه علیها السلام رسول خدا صلی الله علیه و‌ آله و سلم پیراهن زیرین خویش را داد تا کفن کنند سپس جنازه او را به دوش کشید تا به قبر رسید و در قبر فاطمه علیها السلام دراز کشید و پس از آن جنازه را در قبر گذاشت و فرمود: «لااله الا الله، بار خدایا او را نزد تو امانت گذاشتم». فاطمه بنت اسد فضایل و صفت های بی شماری داشت، ایشان در حق پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم مادری کرد و آن حضرت را به فرزندان خویش برتری داد و مقدم داشت آنگاه که خدیجه از دنیا رفت و فاطمه زهرا خردسال بود. فاطمه برای او مادری کرد. وی نخستین زنی است که پس از حضرت خدیجه مسلمان شد و اولین زنی است که با پای پیاده هجرت کرد و در مدینه بر رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم وارد شد. تنها زنی است که دیوار کعبه برایش شکافته شد و در خانه خدا وضع حمل کرد. فاطمه بنت اسد اولین زن هاشمی است که فرزند هاشمی زاد.

4- شهربانو مادر امام زین العابدین علیه السلام
این بانو، دختر یزدگرد پادشاه ایران بود که به گفته شیخ مفید در کتاب ارشاد پس از شکست ایران در جنگ با مسلمانان همراه با خواهرش به اسارت قوای اسلام درآمد و حریث بن جابر او را به خدمت حضرت علی علیه السلام آورد و علی ابن ابی طالب علیه السلام شهربانو را به عقد امام حسین علیه السلام درآورد که از این پیوند مبارک حضرت سجاد علیه السلام زاده شد و دیگری را به محمد بن ابی بکر بخشید که قاسم ثمره آن وصلت است. به گفته مورخان این بانوی مکرمه به هنگام ولادت امام زین العابدین دنیا را وداع گفت.
شهربانو را شاه زنان و سلافه و خوله و غزاله نیز می خواندند.

5- فاطمه بنت الحسن مادر امام محمد باقر علیه السلام
وی دختر امام حسن مجتبی علیه السلام است، در باب مقام و منزلت وی، امام صادق علیه السلام می فرماید: «در میان فرزندان امام حسن زنی با عصمت و علم و فضل و شرف و حیا و عفت بهتر از او نبود».
کُنیه این بانوی مکرمه ام عبدالله و همسر امام زین العابدین علیه السلام و مادر امام محمد باقر علیه السلام است. وی از امام سجاد علیه السلام، امام محمدباقر علیه السلام و سه پسر به نام های حسن و حسین و عبدالله به دنیا آورد. در پاره ای مقاتل ذکر کرده اند که این بانوی با فضیلت با همسرش امام زین العابدین علیه السلام و فرزند خردسالش امام محمدباقر علیه السلام در کربلا اسیر شد و در جمیع مصایب با اهل بیت شریک و سهیم بود.

6- ام فروه مادر امام جعفر صادق علیه السلام
وی دختر قاسم بن محمد بن ابی بکر و همسر امام محمد باقر علیه السلام بوده است. ام فروه نامش فاطمه و بسیار جلیل القدر بود که به سبب آن از امام صادق علیه السلام به ابن المکرمه تعبیر می کردند. امام صادق علیه السلام از مادرش ام فروه نقل می کند که گفت: «پدرت به من فرمود: به درستی که روزانه هزار بار خدا را می خوانم و از او طلب مغفرت می کنم برای گناهکاران از شیعیان آل پیغمبر صلی الله علیه و آله و سلم در هر روز و شب به جهت اینکه آنچه از بلایا بر ما وارد می شود صبر می کنیم به درستی که بر ثواب آن عالم هستیم و آنان صبر می کنند در حالی که آگاه نیستند».
ام فروه از زنان برجسته شیعه و عابد و زاهد و محدث بوده است.

7- حمیده مادر امام کاظم علیه السلام
حمیده البربریه المصفاه، دختر صاعد بربری اندلسی ملقب به لؤلؤ و مکنی به ام محمد است. وی مادر موسی بن جعفر، اسحق و محمد و فرزندان امام صادق علیه السلام است. امام صادق علیه السلام درباره اش فرمود: «حمیده مانند شمش طلا از پلیدی ها پاک است. به سبب کرامتی که خدا نسبت به من و حجت پس از من داد، ملائکه همواره او را نگهداری کردند تا به من رسید».
حمیده از خاندان بزرگ غیر عرب بود. ابوعبدالله صادق علیه السلام به بانوان می گفت که در احکام به او رجوع کنند. امام صادق علیه السلام حقوق اهل مدینه را به دست مادر خود و بانوی حرم خویش حمیده المصفاه انجام می داد. می گویند او کنیزی بود که به دستور امام محمد باقر علیه السلام توسط خادم آن حضرت خریداری و به عقد امام صادق علیه السلام درآمد.

8- نجمه مادر امام رضا علیه السلام
سکن النوبیّه، ام ولد موسی الکاظم علیه السلام و والده امام رضا علیه السلام بوده است و کُنیه اش ام البنین است. آنگاه که امام رضا علیه السلام را به دنیا آورد، طاهره نام گرفت. صاحب کشف الغمه می نویسد: «نام مادر امام رضا علیه السلام خیزران، و شقراء النوبیه و نیز وی را ام البنین نیز گفته اند».
وی از اشراف عجم بود، اما در ملک عرب زاده شد و در میان فرزندان آنها رشد و تربیت یافت. مادر امام موسی بن جعفر او را خریداری و او را به فرزندش امام موسی کاظم علیه السلام بخشید. و به آن حضرت گفت: «کنیزی برتر از این ندیده ام و شکی نیست که خداوند متعال به زودی نسل وی را آشکار خواهد ساخت».

9- خیزران مادر امام جواد علیه السلام
خیزران مادر امام جواد علیه السلام از خانواده ماریه قبطیه اهل نوبه است. و کنیه اش ام الحسن است. او را سبکیه نوبیه، مریسیه، ریحانه و درّه نیز نامیده اند. اهل نوبه مسیحی بودند پس از اینکه از مسلمانان شکست خوردند سبکیه در زمره اسرا بود و او را به بردگی فروختند.
خیزران از برترین و فاضل ترین و پرهیزگارترین زنان عصر خویش است. وی همسر امام رضا علیه السلام و مادر امام جواد علیه السلام است. این موقعیت نشان دهنده منزلت و ارزش او در درگاه الهی است. زیرا، چنین مرتبه ای نصیب هر کسی نمی شود. رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم درباره او و فرزندش فرمود: «پدرم فدای پسر بهترین کنیزان، که اهل نوبه و پاکیزه و مطهر است». مولی قهپایی خیزران را در زمره راویان حدیث معرفی می کند.

10- سمانه مادر امام هادی علیه السلام
سمانه مغربی، مادر امام هادی علیه السلام و کُنیه اش ام الفضل است. امام جواد علیه السلام صفاتی از او را به نزدیکان خود گفتند و وی را از برده فروشی خریدند، سمانه از بزرگزادگان سرزمین خویش بود، اسارات او را نحیف و نزار کرده بود.
سمانه در زهد و تقوی زبانزد خاص و عام بود. وی بیشتر ایام روزه بود و بی سبب نبود که این شرف و فضیلت را یافت که همسر امام جواد علیه السلام و مادر امام هادی علیه السلام شود. اما درباره اش فرمود: «برده ای که به حق امامت من معرفت داشته باشد، یعنی مقام و شأن امامت را درک کرده است و اهل بهشت است. شیطان نزدیکش نمی شود و مکر و حیله جبار سرکش به سمانه نمی رسد، خداوند به او نظر دارد و غفلت در او راهی ندارد و او را با مادران صدیق و صالح تفاوتی نیست».

11- سوسن مادر امام عسکری علیه السلام
سوسن مادر امام حسن عسکری علیه السلام است. شیح صدوق به نقل از جابر درباره خبر لوح فاطمه علیه السلام می گوید: «در آن لوح نام ائمه و مادرانشان ذکر شده. و نام مادر امام حسن عسکری، سمانه با کُنیه ام الحسن قید شده است».
مادر امام حسن عسکری علیه السلام بانویی باتقوا و عفیف و صالح بود. امام هادی علیه السلام درباره وی می فرماید: «سوسن از بدی ها و پلیدی ها و زشتی ها و ناپاکی ها و آلودگی ها پاک است». احمد بن ابراهیم می گوید: «از حکیمه خاتون پرسیدم امروز که امام حسن عسکری علیه السلام از دنیا رفته، شیعه به چه کسی روی آورد؟ فرمود: به سوسن مادر امام».
این بانوی گرامی و عابد و متقی واسطه میان امام و امامت، و وصی امام بود و چنین مقام والایی به ائمه اختصاص دارد و به سبب موقعیت زمان و صِغَرِ سن و غیبت صُغری حضرت امام زمان علیه السلام، شامل حال وی شد. شیخ ذبیح الله محلاتی می نویسد:«سوسن در ولایت خود پادشاه زاهد بود». مولی قهپایی او را با نام حدیثه در زمره زنان راوی نام برده است.

12- نرجس خاتون مادر امام زمان (عج)
نرجس خاتون مادر مکرّمه امام زمان حضرت مهدی علیه السلام و همسر گرامی امام حسن عسکری علیه السلام و نامش ملیکه دختر یشوعای، فرزند قیصر پادشاه روم و مادرش از فرزندان حواریون منسوب به شمعون وصی حضرت مسیح علیه السلام است.
گویند وی خواب دید که رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم و امام علی علیه السلام با عده ای از فرزندانش از وی نزد حضرت عیسی علیه السلام و شمعون خواستگاری کردند، که پس از موافقت شمعون، حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم خطبه ای انشا فرمود و با حضرت مسیح علیه السلام وی را به نام امام حسن عسکری علیه السلام عقد بستند. در خوابی که حضرت فاطمه علیه السلام را دید به اسلام ایمان آورد. نرجس خاتون این خواب را از همگان مخفی داشت ولی آتش محبت به امام علیه السلام او را رنجور نمود تا به اصرار او، قیصر اسیران مسلمان را آزاد کند.
وی همه شب امام علیه السلام را در خواب می دید تا شبی به توصیه حضرت، در عقب لشکریان جدّش (قیصر) که به جنگ مسلمانان بسیج شده بودند حرکت می کند و خود را به هیبت کنیزان در می آورد. چون قیصر شکست می خورد و عده ای اسیر می شوند، او نیز در میان اسیران بود. زمانی که اسیران زن را به معرض فروش می گذارند، او را فرستاده امام هادی علیه السلام، به نام بشربن سلیمان خریداری می کند و به خدمت حضرت هادی علیه السلام درمی آورد. امام علیه السلام او را به حکیمه خاتون، خواهرش می سپارد تا به او احکام بیاموزد و واجبات را فراگیرد. پس از چندی او به عقد امام حسن عسکری علیه السلام درمی آید.
نرجس خاتون بسیار با عفت و پرهیزگار بود. برای او این مقام و مرتبه کافی است که مادر امام زمان علیه السلام، آخرین حجت خدا و برپادارنده قسط و عدل است.
درباره ولادت امام مهدی علیه السلام، روایت است، چون نرجس خاتون به امام مهدی علیه السلام باردار شد، از آن جا که خلیفه عباسی جاسوسانی در بیت امام عسکری علیه السلام گمارده بود تا از زمان ولادت فرزند آن حضرت آگاه و در صدد نابودی او برآید، «زیرا شنیده بود که فرزند امام عسکری علیه السلام دشمن ظالمان بوده و آنان را نابود خواهد کرد». از این رو به امر خداوند هیچ آثاری از بارداری بر نرجس خاتون مشخص نگردید، تا شب نیمه شعبان 255 ه.ق که حکیمه خاتون با سفارش امام عسکری علیه السلام پرستاری آن بانو را به عهده می گیرد تا امام زمان علیه السلام متولد گردد.
منبع: عیسی فر، احمد؛ (1384)، زنان نامدار شیعه، تهران: رایحه عترت، (1387).

منبع سايتhttp://mzb.ir

ابوالفضل-ت-ک بازدید : 59 دوشنبه 20 آذر 1391 نظرات (0)
یادبادآن روزگاران یادباد یاددرس وپرسمانان یادبادیاددل و دلداران یادباددوستیمان خاطرش یادباددشمنی هایادش دورباددوریها نرنجانت عزیز،نزدیکیها خاطرش یادباد.
ابوالفضل-ت-ک بازدید : 308 چهارشنبه 15 آذر 1391 نظرات (0)
آدم وحواکه دربهشت بودند شیطان دید حوا زیاد قدرت طلبه وبه وعده چیرگی به آدم اورافریفت که خود2عدد (میوه ممنوعه )بخورد وآدم را1عددبدهد تا در کنارهم جاودانه بمانند و...ازاین رو درادیان الهی دیگرجایگاهی پایین برای زنان قائل شدندولی دردین اسلام انصاف رعایت شده وفقط همان یک سوم که بیشترخورده ازسهمیه ارثشان کسر می گردد
ابوالفضل-ت-ک بازدید : 379 جمعه 03 آذر 1391 نظرات (0)

قيام جهاني امام مهدي عجل الله تعالي فرجه الشريف، شرق و غرب عالم را فرا خواهد گرفت و شعار آن يكتاپرستي و گسترش عدالت در سراسر گيتي است. حركتي با اين عظمت و گستردگي بدون زمينه سازي و آمادگي قبل از قيام امكان پذير نيست. اين زمينه سازي از دو جهت مي‌تواند باشد.

1. پذيرش عموميبايد انسانها به اين نتيجه برسند كه خود نمي‌توانند قانون كاملي براي اداره جهان و سعادت بشر وضع كنند و قوانين آنان باعث نابساماني در وضعيت دنيا شده است و هر روز بيشتر به بي كفايتي خود پي برند. مي‌خواهند حقوق بشر را رعايت كنند ولي به نام حقوق بشر، خون هزاران انسان بي گناه را مي‌ريزند. با شعار مبارزه با تروريسم، ترور و خشونت را پرورش مي‌دهند. براي امنيت گيتي سلاحهايي مي‌سازند كه مي‌توان با آنها صدها بار زمين را زير و رو كرد و به اسم آزادي، آدميان را اسير و برده خود مي‌كنند. وقتي اكثر انسانها از وضع موجود خسته و نااميد شوند و به دنبال نجات دهنده‌اي باشند، با ديدن الگوي مناسب، به آن گرايش پيدا مي‌كنند. نشان دادن اين الگو وظيفة پيروان امام مهدي عجل الله تعالي فرجه الشريف است تا دوباره جهانيان را با انسانيت و معنويت و رفاه و آزادي واقعي آشنا ساخته و انسان نااميد و غرق در بيداد و ستم را اميد بخشيده و زمينه را براي پذيرش و آمدن مصلح جهاني در گستره جهاني آماده كنند. در احاديث اسلامي از گروهي ياد شده است كه از مشرق قيام مي‌كنند و زمينه حكومت امام زمان عجل الله تعالي فرجه الشريف را فراهم مي‌كنند.

رسول خدا صل الله عليه آله و سلم  فرمود؛ مردمي از مشرق قيام مي‌كنند و زمينه را براي آمدن مهدي عجل الله تعالي فرجه الشريف آماده مي‌كنند.[1] 
همچنين امام صادق عليه السلام  در روايتي مي‌فرمايد:
گويا مي‌بينم مردمي را كه در مشرق قيام مي‌كنند و حق خود را مي‌خواهند ولي به آنان داده نمي‌شود، باز درخواست مي‌كنند، وقتي وضع را اين گونه مي‌بينند سلاحهايشان را بر مي‌دارند، در اين هنگام آنچه مي‌خواستند به آنها مي‌دهند ولي آنان نمي‌پذيرند تا آنكه قيام مي‌كنند و حكومت را به كسي جز صاحب شما تحويل نمي‌دهند، كشته‌هاي آنها شهيدند. آگاه باشيد اگر من آن زمان را درك مي‌كردم، وجودم را براي صاحب اين امر نگه مي‌داشتم.[2]
2. پرورش ياوران امام مهدي عجل الله تعالي فرجه الشريف
ظهور و قيام ولي عصر عجل الله تعالي فرجه الشريف يكباره و ناگهاني اتفاق مي‌افتد[3] و در آن زمان، فرصتي براي پرورش و آماده كردن سربازانِ قيام جهاني باقي نمي‌ماند پس بايد قبل از ظهور، اين ياران از هر جهت آماده شوند تا در عصر ظهور يار و ياور آن نجات دهنده و عدل گستر باشند. در روايات ما به سيصد و سيزده نفر ياوران خاص امام زمان عجل الله تعالي فرجه الشريف به تعداد اصحاب بدر، اشاره شده است كه هنگام ظهور، همزمان در مكه جمع مي‌شوند.[4] اينها فرماندهان لشكر امام عصر عجل الله تعالي فرجه الشريف هستند ولي كساني كه در آن زمان به ياري او مي‌شتابند، بسيارند. و تمامي اينها بايد در دوران قبل از ظهور تربيت يافته باشند كه در احاديث به آنها اشاره شده است.
باشد كه ما با تلاشي بيشتر زمينة ظهور و آمدن مولا و آقايمان را كه موعود تمامي انسانها و اديان الاهي است، بوسيله پذيرش عمومي و پرورش ياورانش آماده كنيم.

--------------------------------------------------------------------------------
[1]- سنن ابن ماجه، باب خروج المهدي، حد4088، «يخرج ناس من المشرق فيوطئون للمهدي سلطانه». 
[2]- الغيبة نعماني، باب14، حديث50؛ بحارالانوار، ج52، ص243. 
[3]- امام صادق (ع) فرمود: خداي عزوجل امر او را در يك شب اصلاح مي‌كند، كمال الدين، ج2، باب44، حديث5. 
[4]- الغيبة، طوسي، ص477، حديث503؛ مستدرك حاكم، ج4، ص544. 

پدیدآورنده: سيد حسن زماني

ابوالفضل-ت-ک بازدید : 304 جمعه 26 آبان 1391 نظرات (0)
این متن از سایتhttp://2funi.com کپی گرفته شده.
وآدرس ان اینhttp://2funi.com/cat-3.aspx می باشد
 
تحلیل واقعه ی عاشورا(136)
تعداد بازديد : 3014

یکی از مسائل مهّم مربوط به واقعه ی کربلا، انگیزه ی پیدایش این نهضت است. سؤال از اینکه، اصولاً حضرت حسین‏بن علی (ع) برای چه قیام کرد؟ دو جبهه و دو جناحی که در دو سوی میدان کربلا صف کشیده بودند، دارای چه افکاری بودند؟ چه زمینه‏های اجتماعی و فکری و سیاسی، محرّکِ این دو جبهه ی رو در رو بود؟

محققین تیز بین تاریخ کربلا، با یک بحث تاریخی و دقیق سعی می‏کنند ریشه‏های این قیام را پیدا کرده و آنها تحلیل کنند. آنان ریشه‏های عمیق انحراف را، حتّی در زمان خود پیامبر (ص) ، در میان بعضی ‏ها تشخیص می‏دهند. ماجرا را از غدیر پیگیری و دوران خلافت را تجزیه و تحلیل می‏کنند. وقایع دوران خلیفه سوّم و به قدرت رسیدن بنی‏امیه و معاویه را، در شام و مسئله انحراف حکومت اسلامی ـ انحراف سیاسی حکومت اسلامی ـ را طرح می‏کنند و در خطر قرار گرفتن کلیّت اسلام را توضیح می‏دهند. در واقعه خونین کربلا عناصر متعددی برای کنکاش وجود دارد که با تحلیل آنها حقیقت این حرکت عظیم روشن می شود.

در یک نگاه همه ی جانبه وقایع کربلا صرفا مصیبت، تشنگی، سربریدن، درماندگی، بی پناهی و آوارگی  نیست. البّته اینها هم هست. چون این گرفتاری ها و مصیبت ها قطعا، در صحرای کربلا بوده است. عظمت قهرمانان کربلا در این است که، با چنین مشکلاتی مواجه بوده‏اند. و لیکن آن روی این سکّه، شجاعت و شهامت، ایستادگی، دلاوری، قهرمانی و خلاصه حماسی بودن داستان کربلاست.

در بررسی واقع بینانه، حضور و نقش زن در واقعه کربلا، نشانه ی بینش اسلام نسبت به زن است. در این تصویر زینب کبری (ع) بانویی است، در عین حال که همه حدود و ثغور مربوط به حرمت زنانگی خود را حفظ می‏کند، در صحنه ی کربلا، در آن خیزابه خونین، حضور تام دارد. این تجزیه و تحلیل را می‏شود باز هم ادامه داد. می‏شود به جنبه‏های بیشتری از این واقعه اشاره کرد.

در این نمایه سی و دو مقاله پیرامونتحلیل واقعه ی عاشوراارائه گردیده است علاوه بر آن 3 نمایه ی فرعی با 115 مقاله در اختیار کاربر قرار دارد.



مطالب اين نمايه :
 
ابوالفضل-ت-ک بازدید : 168 پنجشنبه 25 آبان 1391 نظرات (0)

كربلاباب حوايج گشته است()عالمی گريه کنان بحرعزامی آيد

حزن واشک و دل وديده دراين وادی عشق()مطمئن باش که حاجت بروامی آيد     تودعايى کن به اين ملتمسان ازدل سوخته ات خيردوعالم به ادا می آيد.

محرم رابه امام زمان وشماشیعه های وفادارش تسلیت می گویم.

ابوالفضل-ت-ک بازدید : 191 پنجشنبه 04 آبان 1391 نظرات (1)

اين روزها چه روزهاي باعظمتي است؛ موسي به طور ميرود،فاطمه(س) به خانه علي(ع)،ابراهيم بااسماعيل به قربانگاه،محمد(ص) با علي(ع) به غدير،مهدي زهرا(عج) به عرفات ،و حسين(ع) با هستيش به كربلا! عجيب بوي اجابت دعا مي آيد.التماس دعا
ابوالفضل-ت-ک بازدید : 448 دوشنبه 01 آبان 1391 نظرات (0)

---((بسم الله الرحمن الرحيم))---

در آبان 1385 باز هم فردی به نام علی رضا از سوی مأموران اداره ی کل اطلاعات قم بازداشت شد.

برزگر گنجی دادستان قم تشریح کرد:«ادعای نامبرده این است که امام دوازدهم از دنیا رفته و قائم آل محمد من هستم!» و نیز از دیگر اعتقادات نامبرده این است که قبله به سمت مسجد جمکران - که به گفته ی وی محل دفن امام دوازدهم است - تغییر کرده است!

تا کنون بیش از 55 نفر که به تبعیت این فرد در آمده اند دستگیر شده اند.

وی افزود:

«5 نفر دیگر هم در قم به عنوان مدعیان امام زمان در بازداشت به سر می برند.

و این مشکل فقط مخصوص قم نیست...

پیامبر اکرم (ص) فرمودند:

«اگر مدت غیبت (مهدی)به اندازه ی عمر نوح شود،از دنیا نمی رود تا اینکه ظهور کرده و جهان را پر از عدل و داد نماید همان طور که پر از ظلم و ستم شده است.»(روز رهایی ص 40)

آیا اگر این روایات و امثال آن که درباره ی امام زمان (عج) است با روش های تبلیغی مناسب و متنوع و از زبان بزرگان و نیز مسؤلان به گوش مردم می رسید و آنان از این روش نسبت به حضرت ، اطلاعات و شناخت صحیح کسب می کردند ، درصد بالایی از اینگونه انحرافات بر طرف نمی شد؟!!!

امام صادق (ع) می فرمایند:

«امام خود را بشناس ؛چون او را شناختی ،این أمر (فرج) چه زود اتفاق افتد و چه دیر،به تو زیانی نخواهد رسید»(الغیبه نعمانی باب 25 ح1)

بنابراین شناخت امام زمان (عج) رمز نجات از گمراهی و فتنه های آخرالزمان است.

به همین دلیل و نیز دلایل دیگر از تکالیف و واجبات زمان غیبت حضرت مهدی (عج) ؛ بدست آوردن شناخت امام زمان (عج) از لا به لای  روایات و کلمات خاندان وحی (علیهم السلام) است.(مکیال المکارم ج 2 ص 166)

وظیفه ی همه ی ما نشر و ترویج مهدویت است به هر طریغ ممکن.

امید که در وظیفه ی خود کوتاهی نکنیم.

 

((الهّم عجّل فرج مولانا الامام الهادي المهدي القائم بالامرک و جعلنا من خيرٍ انصاره ي و عوانه ي))

ابوالفضل-ت-ک بازدید : 196 دوشنبه 01 آبان 1391 نظرات (0)
ابوالفضل-ت-ک بازدید : 205 دوشنبه 01 آبان 1391 نظرات (0)

---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»---

نسخه ی رهایی از شرّ شیطان

«همانا شیطان ، دشمن آشکار انسان است.»(یوسف5)

«همیشه شیطان ، دشمن آشکاری برای انسان بوده است.»(اسراء53)

«ای کسانی که ایمان آورده اید ، از گام های شیطان پیروی نکنید ؛ هر کس پیرو گام های شیطان شود(گمراهش می سازد، زیرا) او به فحشا و منکر امر می کند.»(نور21)

«شیطان همیشه خوار کننده ی انسان بوده است.»(فرقان29)

«همانا شیطان ، دشمن شماست ، پس او را دشمن خود بدانید.»(فاطر6)

«مبادا شیطان شما را (از راه خدا)باز بدارد که او دشمن آشکار شماست.»(زخرف62)

آری،

دشمنیه شیطان (ملعون) از نخستین روزهای آفرینش آدم شروع شده است؛ او از آن روز سوگند یاد کرده که هیچ گاه دست از منحرف کردن فرزندان آدم برندارد.

او کوچکترین فرصت برای اِعمال دشمنی و وارد کردن ضربه بر انسان را از دست نداده و غنیمت می شمرد.

به علاوه او دشمنی است که از هر طرف به ما هجوم می آورد ، چنانچه خودش می گوید:«من از هر سو به سراغ فرزندان آدم می روم؛ از پیش رو، از سمت راست و از سمت چپ»(اعراف17)

و به خصوص این که او در مخفیگاهی است که «انسان را می بیند ، ولی انسان او را نمی بیند.»(اعراف27)

تمام تلاش او این است که آدمی را از اوج قلّه ی انسانیّت به پستی شهوات و گناهان بکشاند و عذاب های طاقت فرسای جهنّم را نصیب او کند.

اما راه نجات چیست؟چه کنیم تا از شرّ این موجود (ملعون) خبیث خلاص شویم؟

هادی امّت و پدر مهربان خلایق ، امام زمانمان(عجّ)، یکی از بهترین و مؤثّرترین راه های مقابله با شیطان(لعنة الله علیه) را به ما معرّفی نموده اند.ایشان در نامه ای به یکی از شیعیان ، این گونه مرقوم می فرمایند:

«ما أرغم أنف الشّیطان أفضل من الصلاة فصلّها و أرغم أنف الشّیطان»

«هیچ عملی بهتر از نماز ، بینی شیطان(لعنة الله علیه) را به خاک نمی مالد؛ پس نماز بخوان و بینی شیطان را به خاک بمال.»(کمال الدّین ، باب 45، حدیث 50)

البته برای بهره بردن از خاصیّت گرانبهای نماز ، رعایت دو مطلب ضروری است:

1- سر موقع خواندن نماز

2- حفظ حضور قلب(یعنی بدانیم(و به یاد داشته باشیم) چه می گوییم و در محضر چه کسی(پروردگار عالم) ایستاده ایم.)

- کاري از فعّالان ظهور مشهد -

«اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامِ الهاديِ المَهدي اَلقائِمُ بِاَمرِک وَجعَل الفَرَجَه في هذَا السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَنصارِه ي وَ اَعوانِه ي وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّينِه ي وَ شيعَتِه ي»
 - آماده ي ظهورش -

ابوالفضل-ت-ک بازدید : 230 دوشنبه 01 آبان 1391 نظرات (0)
شهادت امام محمد باقر (ع)به تمام شیعیان آن امام تسلیت می گویم وسلام درود می فرستم به چهارده معصوم ولعنت می فرستم به سه خلیفه ای  که باعث دودسته گی در بین مسلمانان شدند.لعنت خدا بر آنان و بر پیروان افراطی آنان.
ابوالفضل-ت-ک بازدید : 164 جمعه 28 مهر 1391 نظرات (0)

سلام خدا بر سفیران الهی صد و بیست و چهار هزار پیغمبر الهی :

الهی قدرت بلاغت 124000 پیغمبرت را برای تبلیغ در راه خودت به ما من هدیه بده.


سلام خدا بر رسول مهربانی حضرت محمد(ص)

الهی مهربانی ،پاکی وامانت داری حضرت محمد(ص)را به ما هدیه بده تادر راه رضایت بندگانت بکار ببندیم.


سلام خدابر امیر مومنان امیر شجاعت وقدرت:

الهی شجاعت ووپاکی وقدرت امیر مومنان را به ما هدیه بده وراهنمایمان باش تادر راه خودت به کارببندیم.


سلام خدابر صاحب کوثر بی بی دو عالم حضرت فاطمه(س)

الهی پاکدامنی حجب وحیا وعفت بی بی دوعالم رابه زنان ودختران ومادران ماعنایت بفرما.


سلام خدا برامام کرامت امام حسن مجتبی(ع):

الهی کرامت و بزرگی و ثروت امام حسن مجتبی (ع) را به ما هدیه بده تادر راه رضایه خودت استفاده کنیم.


سلام خدا بر امام شهامت وشهادت وبلاغت امام حسین(ع):

الهی امربه معروف ونهی ازمنکروشهادت درراه قرب خودت راچنانکه به آن امام هدیه کردی به ماهم هدیه ده.


سلام خدا بر امام افتادگی وسجاد امام زین العابدین(ع):

الهی افتادگی و سجده گذاری زیاد آن امام را به ماهم هدیه بده تا موجبات رحمتت گردیم.


سلام خدا بر امام شکافنده علوم امام محمد باقر(ع):

الهی علم وتسلط بر علم آن امام بزرگوار را به ما هم هدیه بده تادر راه خودت به کار بندیم.


سلام خدابرامام جعفرصادق(ع)امام صداقت وفراگیرنده علوم دینی:

الهی صداقت آن امام وفهم دینی ایشان را به ماهم هدیه بده تا بنده ای بهتر برای خودت باشیم.


سلام خدابرامام صبر واستقامت امام موسی کاظم(ع):

الهی صبرواستقامت آن امام را به ما هم هدیه بده تاراضی به رضای خودت باشیم.


سلام خدابرامام مهربانی وعطوفت امام رضا(ع):

الهی مهر وعطوفت آن امام را به ماهم هدیه بده تا ضامن هم باشیم در هر شرایطی وتوهم ضامن ما باشی.


سلام خدابه امام جودوکرم امام جواد(ع):

الهی جود وکرم آن امام را به ماهم هدیه بده تادر برابر دیگران به بزرگواری رفتار کنیم.


سلام خدا به امام هدایت کننده امام هادی(ع):

الهی نور هدایت آن امام را به ماهم هدیه بده تاماهم هادی وهدایت گر دیگران به سوی خودت باشیم.


سلام خدا به امام تزکیه دهنده نفس امام حسن عسگری(ع):

الهی تزکیه گری نفس آن امام رابه ماهم هدیه بده تانفسمان رادربندکشیم وموجبات رضایتت را فراهم سازیم.


سلام خدابر امام صبر واندیشه امام زمان(عج):

الهی سربازی آن امام بزرگوار وشهادت در رکابش را به ما هم هدیه بده.


خدایا خدایا برای خودت در راه امام حسین(ع) همچون ابالفضل العباس رکاب در رکاب امام زمانمان  شهادت نصیبمان بگردان.

ابوالفضل-ت-ک بازدید : 341 شنبه 15 مهر 1391 نظرات (0)

تاريخ آينده‏

ما در روزگار حساسى و تعيين كننده‏اى از تاريخ خاورميانه و جهان اسلام،بلكه‏ جهان بشريت،سر مى‏بريم،در اين كتاب كوشيده‏ايم اين دوره از تاريخ جهان را كه با احتمالات و ظرفيتهاى نسبت به آينده نزديك و روز بسيار مهمّ است،بررسى كنيم، برخورد ما با آن،از زاويه‏اى است كه تا اندازه‏اى تازگى و بيشتر جدّيت در آن ديده‏ مى‏شود،تازگى اين ديدگاه،به دليل اين است كه اينها پيشگوييهاى كسى است كه در قرن شانزدهم(1566-1503)مى‏زيسته و از چهار قرن پيش آنچه را امروز روى‏ مى‏دهد،ديده است.

و پيشگوييهاى او در بسيارى از رويدادها درست در آمده است و درستى آنها با بررسى رويدادهاى تاريخى گذشته،كه اتفاق افتاده و او پيشتر از وقوع آنها خبر داده، روشن مى‏شود(چنانكه توضيح مى‏دهيم)،اين مرد،مايكل دى نوستر دامس، است،هر چند بيشتر با نام اخيرش نوستر دامس شهرت دارد.او پيشگوييهاى خود را در ده بخش انجام داده و هر يك را به نام يكى از قرنها ناميده،پس از ده قرن تشكيل‏ مى‏شود.

ولى اين قرنها با قرنهاى معمولى كه صد سال دارند،ارتباطى ندارد،ولى چون هر يك از ده بند تشكيل مى‏شده هر يك«القرن»ناميده(تنها بخش هفتم آن 42 بند است، و به دليل نامعلوم آن را به صد نرسانده است).اين بخشها را به صورت چهار بيتى‏ و شعر رباعى در آورده است،هر بندى يك رباعى شعرى است كه زبان ويژه،

صفحه شماره 8

و يگانه‏اى دارد كه آميزه‏اى از لاتين و يونانى و پروانسى(يكى از استانهاى فرانسه)و فرانسوى و ايتاليايى و اسپانيايى است.برخى مى‏گويند اين زبان فرانسوى باستانى‏ است كه به ريشه‏هاى لاتين و يونانى خود نزديكتر است.

نخستين چاپ اين كتاب(تشكيل شده از قرنها)در زمان زندگى نويسنده يعنى در سال 1555 به بازار آمد ولى همه ده بخش را نداشت و تنها سه بخش(قرن)اوّل و نيمى‏ از بخش چهارم را داشت،بخش اين مجموعه به طور كامل،دو سال پس از مرگ او يعنى در سال 1568،انجام گرفت.من در اين ترجمه بر ترجمه‏هاى انگليسى از كتاب‏ اصلى،و به زبان اصلى كه در سال 1568 چاپ شده،تكيه كرده‏ام.

از كنار رباعياتى كه در صورت شعر تنظيم شده،كتاب قرون برخى از اعلاميه‏ها و شش بنديهاى شعرى پراكنده و دو نامه مهم كه نوستر دامس يكى را براى پسرش‏ (سزار)و ديگر را براى پادشاه فرانسه هنرى(دوّم)فرستاده است.

پيشگوييهاى نوستر دامس،از هنگام صدور تا به امروز براى اروپاييان شناخته‏ شده است،اين كتاب،از زمانهاى دور تاكنون پيوسته در حال چاپ و نشر بوده،خواه‏ در زمانى كه كتاب يك وسيله تشريفاتى بود و تنها ثروتمندان مى‏توانستند آن را داشته‏ باشند،و خواه امروز،هر چند خوانندگان عرب،نسبت به شهرت اين نويسنده،در محافل اروپايى،كمتر با او آشنا هستند.

اين پيشگوييها از دير باز براى اهداف سياسى و نظامى كارگرفته شده است،در جنگ جهانى دوم،همسر گوبلز(يكى از ياران بزرگ هيتلر)(*)در سال 1936،كتاب‏ را كشف كرد،و به همسرش نشان داد و نقش ارزنده تبليغاتى آن را يادآور شد.و با هماهنگى وزارت تبليغات هيتلر،كارها را سازمان دادند و يك ستاره‏شناس سويسى‏


* وزير تبليغات هيتلر.(مترجم)

صفحه شماره 9

به نام«ارنست كرافت»،مأمور شد كه رباعيات و بندهاى سودمند آن را از نظر تبليغاتى جدا كند،تا براى جنگ روانى و زمينه‏سازى ذهنى در مردم براى اشغال اروپا به كار گرفته شوند.

از ماه مه سال 1940،با هواپيما اعلاميه‏هايى بر روى مردم فرانسه و كشورهاى‏ ديگر ريخته مى‏شد و در آنها پيشگوييهاى نوستر دامس را براى اهداف خويش به كار مى‏گرفتند.سازمان اطلاعاتى انگليس نيز در زمان چرچيل بيكار ننشست و در برابر اين پيروزى بزرگ تبليغاتى نازيها،به نوبه خود پيشگوييهاى نوستر دامس را براى‏ يك حمله تبليغاتى متقابل به كار گرفت و اطلاعيه‏هاى آنان نيز با هواپيما بر روى مردم‏ فرانسه و بلژيك ريخته مى‏شد،هر چند اين عكس العمل آنها دير،و در سال 1943، انجام شد،و دست كم 80/000 پوند كه در آن زمان مبلغ هنگفتى بود،و بريتانيا نيز در آن زمان در فقر و كمبود شديد اقتصادى به سر مى‏برد،براى اين منظور صرف شد.

در برابر،كتابى درباره اين پيشگوييها در فرانسه،منتشر شد و برخى از بندها و رباعيات آن را كه درباره شكست هيتلر بود،شرح و تحليل كرده بود گشتاپو(پليس‏ مخفى نازيها)كتاب را مصادره و لوحه‏هاى سربى چاپ كتاب را نيز در سال 1944، ذوب و نابود كرد.

نوستر دامس كيست؟

نوستر دامس(مايكل دى نوستر دامس)در استان‏[پروانس Provance]در جنوب فرانسه به دنيا آمد.روز تولد او 14 دسامبر 1503،و خودش يك مسيحى‏ كاتوليك بود.مى‏گويند پدران و نياكانش يهودى بوده‏اند،ولى اثبات اين ادعا كار آسانى نيست.جدّ پدرى او،كه بازرگان غلاّت بود،با يك دختر مسيحى ازدواج كرد.

پسرش پدر نوستر دامس نيز با يك دختر مسيحى كاتوليك ازدواج كرد.آنان مدعى‏ هستند كه اين مرد،هنگامى كه نخستين پسرش مايكل دى نوستر دامس به نه سالگى‏

صفحه شماره 10

رسيد،مسيحى شد.نوستر دامس چهار برادر ديگر نيز داشت،كه از او بزرگتر بودند، پدر بزرگش به تربيت و تعليم او پرداخت،تا اندازه‏اى رياضيات و نجوم،و نيز زبانهاى لاتين و يونانى را به او آموخت.هنگامى كه پدر بزرگ،در گذشت،نوستر دامس جوان،به خانه پدرى خود بازگشت و به تحصيل،ادامه داد.

در سال 1522،پدر و مادرش او را به دانشكده‏[مون پليه Mont pellier] فرستادند تا پزشكى بخواند،در اين هنگام 19 سال داشت،سه سال بعد،ليسانس‏ خود را گرفت و به كار پزشكى پرداخت.در اين هنگام،وباى طاعون به فرانسه به‏ ويژه جنوب آن يورش آورده بود،نوستر دامس پزشك مشهورى شد،زيرا از رويارويى با بيماران وبايى ترسى به خود راه نمى‏داد،در حالى كه ديگران،از ترس‏ واگير بيمارى از آنان فرار مى‏كردند،او نسخه ويژه‏اى براى بيماران وبايى اختراع كرده‏ بود كه او را به توانايى در معالجه آن مشهور ساخت(در سال 1552 كتابى در طبّ‏ نوشت و تعدادى از روشهاى خود را براى معالجه طاعون در آن آورد).در چهار سال‏ بعد،ميان شهرهاى مختلف فرانسه و ايتاليا رفت و آمد مى‏كرد و كتابهايى درباره جادو و ستاره شناسى،به دست آورد،سپس به دانشكده پزشكى در«مون پليه»بازگشت تا اينكه در سال 1529 دكتراى خود را گرفت،در اين دوره مشهور بود كه او گرايشهاى‏ ويژه‏اى در درمان بيماران دارد كه بر خلاف روش رايج است،به ويژه كه او حجامت‏ و خون‏گيرى را به عنوان درمان به كار مى‏برد.

پس از گرفتن مدرك دكترا در سال 1529،در شهر[أجين Agen]در فرانسه‏ ماندگار شد،و با دخترى ازدواج كرد و از او دارى يك پسر و يك دختر شد،دوباره‏ موج جديدى از طاعون به منطقه زندگى او هجوم آورد،و دو فرزند و همسرش‏ درگذشتند.و از آنجا كه نتوانست آنها را نجات دهد،اين فاجعه‏اى براى او و كار او در آنجا بود،گرفتارى او زمانى بيشتر شد كه پدر و مادر همسرش يك شكايت رسمى بر

صفحه شماره 11

عليه او به دادگاه بردند،و از او خواستند كه مهريه دخترشان را به آنان بپردازد، مشكلات او به همين جا ختم نشد،بلكه دادگاههاى تفتيش عقايد كه زير نفوذ كليساى كاتوليك آن زمان بودند،با فرمانى از او خواستند كه در شهر[تولو Toulouse]در فرانسه،به اتهام كفر،در برابر آنان حاضر شود،اين تهمت در آن زمان‏ بسيار خطرناك بود،و علّت آن اين بود كه در برابر يكى از كسانى كه مجسّمه مريم‏ باكره را مى‏ساختند؛ايستاده بود،و به او گفته بود:«تو فقط شيطانهايى چند درست‏ مى‏كنى!»گزارش سخن او را به مقامات كليسا دادند،و آنان دستور دارند،كه او به اين‏ اتهام در دادگاه حاضر شود،او از اين فرمان خوددارى كرده زيرا مى‏ترسيد به‏ محكوميتش بيانجامد،و او را زندانى و سپس اعدام كنند،پس از شهر خود گريخت، و پنهانى به سير و سفر پرداخت و در سال 1544 به شهر[سالون Salon]در فرانسه‏ رسيد.در آنجا با يك بيوه ثروتمند ازدواج كرد و از او صاحب چند فرزند شد،و باز مانده عمر خود را در اين شهر و در خانه‏اى به سر برد كه تا به امروز وجود دارد.اتاق‏ فوقانى خانه را براى مطالعه و كار نجوم و جادوگرى و سير و سلوك انتخاب كرد.او بعدها اين كتابها را سوزاند؛و داستان آن خواهد آمد.برخى بر اين باورند كه مهمترين‏ الهام بخش او كتابى به نام رازهاى مصر[de Mysteries Agyotorum]بوده است او در اين اتاق از سال 1547 پيشگويهاى خود را آغاز كرد و براى نخستين بار آن را در سال‏ 1555 منتشر ساخت،هنوز اين پيشگوييهاى كامل نشده بود،و شامل سه قرن(فصل)و نيمى از قرن چهارم مى‏شد.چنانكه پيش از اين گفته شد.آوازه او همه جا پيچيد و به‏ گوش همسر پادشاه فرانسه(كاترين دى مديسى)رسيد،او فرستاد تا او را در دربار آورند و اسبابى نيز براى سفر او تهيه كرد،اين سفر يك ماه طول كشيد(با اينكه بدون‏ اين وسايل بايد دو ماه به طول مى‏كشيد).وقتى آمد،او و پادشاه به ديدارش شتافتند و پاداش كوچكى نيز به وى دارند.او دو هفته نزد آنها ماند و سپس به شهر سالون‏ بازگشت.ديدار ديگرى نيز از دربار پادشاه فرانسه داشت كه در آن مدّت بيشترى‏

صفحه شماره 12

ماند.كليسا تحقيقات خود را درباره اينكه آيا او جادوگرى مى‏كند يا نه دنبال مى‏كرد، و همين سبب شد كه او براى بار دوّم مخفى شود،و در خانه بنشيند و از جامعه‏ كناره‏گيرى نمايد.از اين پس او دچار بيمارى مفاصل شد كه به«نقرس»شهرت‏ يافت.او در اين دوره به طالع بينى دوستانى كه به ديدارش مى‏آمدند،پرداخت،به‏ ويژه اين كار را براى ثروتمندان انجام مى‏داد.گفتنى است كه علم«نجوم»در اين‏ دوره به اوج خود،رسيده بود.

در سال 1564 همسر پادشاه،كاترين تصميم گرفت كه با خانواده‏اش به ديدار رسمى از سراسر كشور فرانسه بپردازد.اين ديدار دو سال طول كشيد و از جمله‏ ايستگاههاى او،يكى هم،خانه نوستر دامس در شهر سالون بود.او در اينجا با پسرانش به ديدار وى شتافت و با هم سر يك سفره غذا خوردند.

در روز 1566/7/2،نوستر دامس درگذشت و جنازه او را بيرون بردند،ولى يكبار ديگر استخوانهاى باقيمانده او را در كليساى‏[سن لورن St.Laurent]در شهر سالون دفن كردند،و تاكنون نيز قبر او در آنجاست و علامتى بر روى آن نهاده‏اند.

ابوالفضل-ت-ک بازدید : 462 یکشنبه 09 مهر 1391 نظرات (0)

مفسدان عابد نما !؟!؟!
مدعیان دروغین انتظار،هم آنانی که با قصدچپاول مال و جان وناموس بندگان مومن ازامام زمان(عج)هم حیا نمیکنند ولباس ریای انتظاربر افکار واعمال خائنانه وخلاف و مجرمانه همکیشان خود پوشانده ونطق میکنند که باید جهان را پرازفساد کنیم تامنجی ظهور کند؟!!!گفتیم حال که به هیچ صراتی مستقیم و مشتاق هدایت  نیستی پس رضایت بده پیه دین وامیالت برمال وجا ن ونوامیس خودت کشیده شود(ازخودت مایه بگذار)ومردم رابه خدا،کلام،کتاب و رسول خدا(ص)وقائم آل رسول (عج)کافر نکن.برآشفت وگفت درمسلک ما مرگ فقط برای همسایه خوبست!!(صدالبته ازنوع ساده و جاهلش)
پس عزیزان جان بیایید باعمل وکلام زیباوخدائیمان راه آمدن
 منجی بشریت (عج)راگلباران کنیم.
منتظر نظرات وپیشنهادهای زیبای شما،حسن،ت،سبزوار

ابوالفضل-ت-ک بازدید : 180 سه شنبه 04 مهر 1391 نظرات (0)

سلام ودرود خدا به تمام دوستان محمد(ص)رسول الله ولعنت برتمام دشمنانش سلام برعیسی وموسی سلام بر124000هزار پیغمبر خدا ودرود هدایت بر شما

ابوالفضل-ت-ک بازدید : 542 شنبه 01 مهر 1391 نظرات (0)

بسیجیان حافظ سازنده،دانشجویان ودانش پژوهان ومحصلین صاحب آینده :
بیایید مجدانه پایه گذار مصمم ومخلصی باشیم با باور اینکه اگر «عالٍمی»را بسازیم «عالمی»را ساخته ایم چشم وگوش وحتی در حد توان(نه انتضار و توقع بیجا)راهنمای مسئولین  دلسوز کشورمان باشیم وبا انتقال کاستی ها،انتقادات وپیشنهادات دل مسئولین دلسوز را شاد وبا آیینه مومن شدن یاورشان باشیم و احیاناّ دل غیر مسئولان رابطه ای را بسوزانیم وبا جدییت در امر به معروف ونهی از منکر حتی به طور ناشناس باتلفن ونامه یا پیامک وخبر رسانی نفوذیها را بر کنار،کم خلوص ها را خالص و شهدای زنده جامانده از یاران را یاری دهیم تا در ظاهر واخلاق وکار کلام کشورمان را گلزار زیبایی ها کنیم و مردم مان را بهشتیان آینده وبا یاری هم زمین را
مامن   پاکی ها وریاحین کنیم تا مصلح وآقایمان(عج)را مکان آمدن باشد.

ابوالفضل-ت-ک بازدید : 118 شنبه 01 مهر 1391 نظرات (0)

آوای باد انگار آوای خشكساليست بگذارتابگويم تقديرلااباليست وقتی كه قلب انسان مانندسنگ باشد ،د نيابه اين بزرگی يك كوزه سفاليست بايدكه مهربان بود بايدكه عشق ورزيد زيراكه زنده بودن هرلحظه احتماليست

درباره ما
Profile Pic
این سایت به امید هدایت جوانان هم نسل خودم به خوبی ها ودانش وتقویت جوانان وهدایتآنها برای خودسازی وآمادگی برای سربازی آقا امام زمان به وجود آمده. الهم عجل لولیک الفرج
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    یا امام زمان جمعه دیگر گذشت نیامدی


    یا امام زمان جمعه دیگر گذشت نیامدی  چه بهار ها خزان شد و نیامدی  

    خواهشم این است نگذار رسد آنجا که گویم خزانمم گذشت و نیامدی (الهم عجل لولیک الفرج)

    پشتیبانی آنلاین
    آمار سایت
  • کل مطالب : 27
  • کل نظرات : 8
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 5
  • آی پی امروز : 40
  • آی پی دیروز : 1
  • بازدید امروز : 46
  • باردید دیروز : 2
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 50
  • بازدید ماه : 46
  • بازدید سال : 291
  • بازدید کلی : 17,886
  • کدهای اختصاصی

    خطاطي نستعليق آنلاين
    پاسخگو